Carla van der Slot


"Telkens kijk ik er weer naar uit..."

"De prachtige omgeving, de afwisseling van rust en activiteit, het mooie weer, de gezelligheid, het lekkere eten, het mooie berglandschap en nog veel meer. Het blijft steeds opnieuw een heerlijke plek om te zijn".

Dick van der Slot


"Geen druk..."

"Even weg van ons drukke bedrijf en genieten van de rust, gezelligheid en de mooie omgeving.
Altea blijft mij boeien".

Over ons...

Hallo, wij zijn Dick en Carla van der Slot. Wij zijn woonachtig in Almere en runnen daar een bedrijf. Naast een heerlijk en leuk, maar ook druk en hectisch leven in Nederland, hebben wij regelmatig behoefte aan rust en ontspanning. Dat vinden wij in Altea. Heel veel vakanties hebben wij hier doorgebracht. Sinds 2007 komen wij al in Altea aan de Costa Blanca en raken niet uitgekeken op deze prachtige kuststreek. Het mooie berglandschap, de prachtige azuurblauwe zee, mooie stranden en gemoedelijke sfeer, het is steeds weer heerlijk om hier te zijn. Gezellig slenteren en genieten van de mooie panorama's dat is Altea! 
Vanaf dag 1 heeft deze plek ons hart gestolen. Hier laten wij het drukke Nederland even achter ons, om weer fris en fruitig terug te keren en vol energie weer aan het werk te gaan.
 
Altea en omgeving is heel veelzijdig en je kunt er van alles ondernemen. Wij vervelen ons nooit.Wandelen, mountainbiken, golfen, watersporten, lekker eten, noem het maar op. Voor ieder wat wils. Wij hebben hier veel fantastische vakanties doorgebracht, samen, maar ook met het hele gezin. Nog steeds komen ons inmiddels volwassenen kinderen nog heel graag op deze plek. En met dezelfde reden als wij: zo nu en dan het drukke Nederland ontvluchten om lekker te genieten en te ontspannen. Zomer en winter is het genieten aan de boulevard. We drinken een kopje koffie op één van de terrassen, maken een wandeling door Oud Altea, lunchen in één van de gezellige restaurants, of maken een mooie rit met de auto door de bergen. In de zomer genieten wij ook zo nu en dan van het strand in Calpe of bezoeken één van de leuke plaatsjes in de omgeving.Vanaf 2019 verhuren wij een appartement in het geliefde complex 'Altea la Nova' in Altea la Vella. Wij hebben ons uiterste best gedaan  om te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Onbezorgd genieten, daar is het ons om te doen. Vakantie vieren, of misschien zelfs overwinteren? Wij willen graag dat u zich thuis voelt!Als u hier eenmaal geweest bent zult u ongetwijfeld nog eens terugkomen! Want één vakantie is niet genoeg om alles te beleven.Meer weten? Bekijk dan onze pagina's over het appartement, de ligging en de omgeving.En wie weet, bent u net als ons, heel snel verkocht!Wij verwelkomen u graag in ons appartement.


Hasta pronto!

Met zonnige groet,

Dick en Carla van der Slot