Beëindiging huurovereenkomst bij Covid-19, geldend vanaf 3 dagen voor aankomst. KOSTELOOS ANNULEREN

Voor boekingen gemaakt vanaf 01-01-2021, geldt dat u in geval van het Covid-19 virus kosteloos kunt annuleren vanaf 3 dagen voor aankomst, tot de dag van aankomst indien:

  1. De grenzen gesloten zijn in het land van bestemming 
  2. Quarantaineplicht geldt in het land van bestemming
  3. Het land van bestemming in een lock-down geraakt

Bovenstaande dient op de officiële website van de overheid van het land van bestemming te worden gecommuniceerd.

Indien de Nederlandse overheid de volgende beperkingen oplegt, kan in het geval van Covid-19 virus kosteloos geannuleerd worden, vanaf 3 dagen voor aankomst, tot de dag van aankomst als:

  1. Een negatief reisadvies geldt (code oranje) voor het land/plaats/provincie van bestemming  
  2. De Nederlandse grenzen gesloten worden
  3. Nederland in een lockdown geraakt en men niet kan/mag uitreizen

Bovengenoemde dient op de officiële website van de Nederlandse overheid te worden gecommuniceerd.

In bovenstaande gevallen worden de reeds betaalde termijnen volledig teruggestort.

In alle andere gevallen gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden.

Beëindiging of wijziging van de huurovereenkomst door de huurder

Standaard annuleringsvoorwaarden
 

*Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd tenzij de reservering 42 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan.

*Indien een reservering wordt geannuleerd na 14 dagen na het maken van de reservering of betrekking heeft op een verblijf dat binnen 42 dagen na reservering zou aanvangen, zijn annuleringskosten verschuldigd. Deze annuleringskosten zijn bij annulering tot 42 dagen voor de dag van aankomst 30% van het totaalbedrag en bij annulering vanaf de 42e dag voor aankomst of later het volledige totaalbedrag.

Wij raden u aan om u tegen annuleringsrisico’s te verzekeren door tegelijk met uw reservering een annuleringsverzekering af te sluiten.

Indien u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering. In dat geval bent u het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Er kunnen door de huurder geen wijzigingen in een gedane boeking worden aangebracht anders dan na overleg met en goedkeuring van de verhuurder.

Bij gehele of gedeeltelijke annulering van de boeking van het verblijf in de vakantiewoning of beëindiging van de huurovereenkomst door de huurder, zal geen restitutie plaatsvinden van de huurprijs. Dit ongeacht of de annulering voor of tijdens het verblijf geschiedt. Bij latere betrekking van, of voortijdige beëindiging van het verblijf in het vakantiewoning blijft de volledige huurprijs verschuldigd.